Home » Over mij

Over mij

Margreet de Poel gastouder Hummeltjeshof

Wie ben ik?

Ik ben Margreet de Poel, gastouder van de Hummeltjeshof. Als gastouder zorg ik voor een vertrouwde opvang waar veiligheid, regelmaat en een gezellige sfeer de belangrijkste elementen zijn.

 

Samen met mijn man heb ik vier kinderen die inmiddels allemaal op het voortgezet onderwijs zitten. Hierdoor heb ik de kans gekregen om van mijn passie mijn werk te maken.

 

 

Mijn man werkt als zelfstandig grafisch vormgever en heeft een kantoor naast ons huis. Hij en de kinderen zullen af en toe aanwezig zijn voor een kop koffie of thee en de lunch.

 

Hummeltjeshof

Hummeltjeshof is een kleinschalige, warme en huiselijke gastouderopvang die van start is gegaan in mei 2019. De opvang is bij ons thuis aan de Johan van Zwedenlaan 3a in Groningen. Dit is op een goed bereikbare locatie op circa 200 meter vanaf de A7, afslag Hoogkerk.

 

In onze gezellige huiskamer en eet­keuken voelen de kinderen zich vaak snel thuis. De grote eettafel is het hart van ons huis. Hier word gegeten, gedronken, geknutseld, spelletjes gedaan en worden de leukste gesprekken gevoerd.

 

We hebben een groot aanbod aan speelgoed en spelmateriaal, waarbij de kwaliteit en het educatieve element voorop staan. Buiten beschikken wij over een grote afgesloten tuin van ± 500 m2. Hierin kunnen de kinderen zich dagelijks uitleven door te klimmen en te klauteren op het speeltoestel, te springen op de trampoline of even lekker te schommelen. In de zandbak kunnen ze fijn spelen en kliederen met zand.

 

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij minder mooie weersomstandigheden te spelen op ons verharde en omheinde parkeerterrein van ± 350 m2. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen met fietsjes, trekkers, loopauto’s of een stepje.

 

In ons moestuintje kunnen de kinderen leren hoe alles groeit en bloeit in de natuur. Natuurlijk zullen we hier tijdens ons eetmomentje ook af en toe iets van proeven. Afhankelijk van het weer ondernemen we dagelijks verschillende activiteiten zoals buitenspelen, knutselen, liedjes zingen of samen muziek maken.

Maak een Gratis Website met JouwWeb