Home » Reacties

We zien een mooie, fijne omgeving en zijn heel dankbaar dat we zo’n goed plekje hebben gevonden voor onze zoon. 

Marleen en Josh


Reacties

Ouders Nina
een maand geleden

Van haar 2e tot haar 4e jaar kwam Nina bij Margreet op de Hummeltjeshof. Ze ging er altijd met plezier naar toe! Wij hebben Margreet ervaren als een warme, lieve, vrolijke en heel betrokken gastouder. De sfeer op de opvang is fijn en de communicatie met ons als ouders was altijd heel open. Binnen zijn er leuke speelhoeken en er is veel verschillend speelgoed. Buiten is er alle ruimte om lekker te rennen, te schommelen, in de zandbak te spelen of op de grote trampoline te springen.
Nina praat nog steeds vaak over Margreet en over haar vriendjes van de Hummeltjeshof. Ze heeft het erg naar haar zin gehad en voor ons als ouders was dat heel fijn; Bij Margreet zijn de kindjes op een goede plek!

Lars en Lideweij
10 maanden geleden

Een hele fijne plek voor kinderen om te zijn. Er is een ruim aanbod van speelgoed en een erg mooie tuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast worden er ook allerlei leuke activiteiten met kinderen gedaan (bijv: knutselen, moestuin, lekker naar buiten).
Wij hebben Margreet als een hele fijne gastouder ervaren. Het is te merken dat ze veel ervaring heeft met kinderen. Er heerst een gezellige en warme sfeer en Margreet is erg betrokken bij de kinderen. Hierdoor konden wij ons zoontje met een gerust hart achterlaten en hij heeft het erg naar zijn zin gehad.
Helaas zijn wij verhuisd, maar anders hadden we het zeker tot de basisschoolleeftijd van ons zoontje volgemaakt!

Reactie plaatsen